Wednesday, October 12, 2011

BLOGGER INI KELUARGA SAYA

Di tengah keboringan Wordless Wednesday...
tetiba gatal tangan nak join segmen dari Mak Dara.....
tajuk Segmen adalah....
BLOGGER INI KELUARGA SAYA
sebab tu la suzie nak join.....
mak dara,bleh tak promote blog sendiri jugak?.

syarat no dua da tepek dah kat bawah ni....


skang nak citer plak blog-blog kepunyaan family suzie.....

butterflies n flower a.k.a http://pu3ofmine.blogspot.com/

ni kepunyaan makcik suzie...
empunya blog suker bercerita kisah anak2... aktiviti rutin.. luahan ke tention an di tempat keje..hehehehehee... dan macam2 lagi lah...

Bebelan si cantik sally a.k.a http://ezetheblackrose.blogspot.com/

cantik ker.... cantik la tu kot..ngeeee... jangan marah...
kami sepupu..... cute gak orangnyer... suker cerita-ceriti hal semasa..and sometimes suker luah rasa tak puas hati kat blog.... ader gak info skit2... tak jemu la baca...

She's152centimetre :) a.k.a http://cakaptanpasuara.blogspot.com/

anak buah yang cute....
baru belajar wat blog..
still don't know her story yet...

kerana aku teyha a.k.a http://likebarbiedoll.blogspot.com/

adik bongsu suzie...
bayak cerita bebudak..... ngeeeee..

miszrossa blog a.k.a http://miszrossa.blogspot.com/

adik suzie....yang ketiga....
suka cerita apa yang terjadi kat diri dia.... tengah angan2 nak jadi pengarang....
hehehehehehehe... cuba dik...

itulah....
antara blog-blog kepunyaan keluarga suzie.....
suzie pon baru lagi dalam dunia blog....
suzie minat tinjau blog2 berkaitan jahit-menjahit.....
sebab suzie minat nak ceburkan diri dalam bidang ni...
and... suzie ader jugak wat duit poket.. amik tempahan jahit baju ngan kawan2.....
ader jugak blog when suzie start sewing tapi tak banyak isi lagi..tak tau nak isi apa..lagipon material tak banyak..terperam camtu jer..

okey mak dara...
boleh tak di terima suzie punya penyertaan nih..
sory.. banyak sangat celoteh..ngeeeee....


4 comments:

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

terima kasih kerana sudi join segmen mak dara ni ye.. wahh ramai juga ahli keluara adik blogger ye.. mehh mak nak terjah satu persatu blog blog di atas..

✿....rossa alina....✿ said...

hahahaha ko jangan weh..aku angan² kang buat btol² kang..hahahahaha..hampeh ko..

suzie said...

alin:segmen ni sehari jer...aku wat pon da petang la.tak sempat nak promote

Ainn Hazwany said...

jalan jalan :)